Accountmanagement

Geplaatst: 4 december 2020 7:52 door

Je bent van ons gewend dat we 2 maal per jaar een rapportage aanleveren over jouw online positie, sitebezoek, budgetbesteding, et cetera.

Vanaf volgend jaar gaan we dit anders doen!

Frequenter contact

Om jouw online positie te bepalen maken we een 0-meting van jouw website. Op basis van deze 0-meting en de doelstellingen die we gezamenlijk gaan vastleggen voor jouw kantoor ontvang je maandelijks een online rapportage met de belangrijkste resultaten.

Jouw bedrijfsdata op één A4

Op basis van deze rapportage doen we iedere maand een korte call om de resultaten, wensen en aanpassingen van jouw campagnes en onze dienstverlening te bespreken. Zo kan de makelaar blijven makelen en toch weten wat er speelt met zijn bedrijf en resultaten op online gebied.

Fysieke kennis-sessie

Zodra het COVID-technisch mogelijk is, plannen we een fysieke afspraak in en gaan we ook de kennis-sessies op locatie hervatten.

We hebben ons team uitgebreid, nieuwe mensen zullen je mee gaan nemen in de nieuwste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden overzichtelijk gepresenteerd aan de hand van het marketingplan voor 2021.

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.