Chatbot training op 27 september

Geplaatst: 10 september 2019 8:56 door
Chatbot training

Tijdens de Woonaccent dag op 24 mei, heeft Frank Schoones van Makelaars van Morgen een inspirerende presentatie gehouden over het gebruik van een chatbot via Facebook Messenger. Een nog nieuw fenomeen in de makelaardij, dat langzaam voet aan de grond krijgt. Kort gezegd is een chatbot een geautomatiseerde gesprekspartner. Degene die aan het chatten is met de robot stelt een vraag waarop deze een geautomatiseerd antwoord teruggeeft. Een nieuw “medium” dat ook makelaars kan helpen bij leadgeneratie en de opvolging hiervan.

Training met concreet resultaat

Na de presentatie hebben wij van een aantal makelaars al erg enthousiaste reacties mogen ontvangen en daarom organiseren wij samen met Frank een vervolg, een speciale Chatbot lead-training. De training duurt drie uur en is in groepsverband, de groep is maximaal 15 personen groot.

Met iedere makelaar volgt daarna een individuele follow-up waarin de “binnenkort-in-verkoop-flow” ook daadwerkelijk geactiveerd gaat worden en daarna voor de andere flows gedupliceerd kan worden.

In de prijs zitten ook 5 chatbot flows:
• binnenkort in verkoop
• bezichtiging
• waardebepaling
• kwalificatie bezichtiging en
• hoofdmenu

Plaats, datum en tijd:

Vrijdag 9.30 – 12.30 UUR
Locatie: Mercure hotel Zwolle

Aan deze training zijn kosten verbonden. Zie jij de meerwaarde van het inzetten van een chatbot in? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om je op te geven.

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.