Onze deelnemers

Eén van de voordelen voor onze deelnemers is de onderlinge kennisuitwisseling. Dit stimuleren wij tijdens onze bijeenkomsten en bezoeken. Maak gebruik van dit netwerk van makelaars, die verder kijken dan de waan van de dag!

Wie zijn onze deelnemers?

Onze deelnemers zijn verspreid over het hele land. Het zijn makelaars die het belang van de marketing van hun kantoor inzien en daarvoor gebruik maken van onze expertise. Kantoren die online marketingtools in willen zetten en willen besparen op bureaukosten.

Wat vinden onze deelnemers?

Reinier Dusoswa

Review NKM Woonaccent

“De wens voor een professionele website gericht op contactmomenten was voor mij de voornaamste reden om me aan te sluiten bij Woonaccent. Mijn site kan nu concurreren met die van grote kantoren in de regio. Ik vind het erg prettig dat Woonaccent mij ondersteunt bij mijn online activiteiten zoals Google Ads en Facebook. In de toekomst hoop ik nog meer te profiteren van het Woonaccent merk.”

Reinier Dusoswa
NKM Woonaccent Vleuten

Mark Kerssies

Review Woonaccent Westerbork

“Sparren met makelaars die niet actief zijn in mijn marktgebied vind ik de grootste meerwaarde van onze deelname aan Woonaccent. Horen over de ervaringen van anderen zorgt ervoor dat ik het wiel niet opnieuw hoef uit te vinden. Ook word ik geïnspireerd om out-of-the-box te denken en onderscheidend te zijn. Daarnaast is het ook heel erg leuk om mijn eigen kennis  te delen, bijvoorbeeld over het openen van een nieuwe vestiging.”

Mark Kerssies
Woonaccent Westerbork

Kris de Roos

Review Alert Lieberwirth Makelaars

“Bij Woonaccent zijn ze bekend met de dagelijkse gang van zaken op een makelaarskantoor. Daarom heb ik het aan hen toevertrouwd mijn website te professionaliseren en mij te ondersteunen bij de online marketing van mijn kantoor. Nu kan ik marketingacties voeren terwijl ik ondertussen mijn focus bij mijn klanten kan houden. Dat werkt voor mij het best.”

Kris de Roos
Alert Lieberwirth Makelaardij Malden

Wij zijn klaar voor jou

Ben jij klaar voor een boost?

Kun jij het aan om de beste positie in te nemen in jouw werkgebied?

We komen graag naar je toe om te laten zien welke boost dit jouw kantoor kan geven. Bel voor meer informatie of een afspraak 0513 644 440 of mail naar info@woonaccent.nl