Onze diensten en pakketten

Wil jij meer doen aan marketing maar weet je niet waar te beginnen? Wij leveren de on- en offline middelen én expertise om jouw business een boost te geven. Je kunt ons zien als een verlengstuk van jouw organisatie. Een marketingmedewerker op afstand. 

Samen bouwen we aan jouw merk

Ondersteuning bij de marketing van jouw kantoor; van strategie naar uitvoering

Wij werken met een pakket van diensten voor een vast maandelijks bedrag. Zo is het altijd duidelijk wat je van ons kunt verwachten. Naast de diensten binnen ons pakket bieden wij voor onze deelnemers een aantal aanvullende diensten en de optie om voordelig maatwerk af te nemen. Als het even kan zorgen wij ook voor inkoopvoordeel op veel gebruikte makelaardij tools.

Basis plus

€600,- p/m

Exclusief €100,- maandbudget online campagnes.

Premium

€750,- p/m

Exclusief €100,- maandbudget online campagnes.

Aanvullende diensten

Gepersonaliseerde content

Het regelmatig plaatsen van nieuwe content op de website is zeer belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen moeten de teksten voldoen aan SEO (zoekmachine optimalisatie) richtlijnen. Bij afname van ons content abonnement schrijven we iedere maand een op maat gemaakt artikel voor je website. Ook plaatsen we een advertentie op Facebook om zo extra bezoekers naar je website te brengen. 

Prijs: €150,- p/m

Bedrijfsvideo

Een beeld vertelt meer dan duizend woorden en dat geldt nog sterker voor bewegend beeld. Bij ons kan je een bedrijfsvideo afnemen waarin je jouw kantoor een gezicht geeft. Een krachtige tool om potentiële klanten over de streep te trekken. 

Prijs: €960,-

Bedrijfsvideo 1_mockup

Facebookadvertenties

Een advertentie op Facebook is een mooie tool voor in het verkooppakket, die bovendien bijdraagt aan de marketingstrategie van jouw kantoor. Het maken en plaatsen van de advertentie in de bedrijfsmanager van Facebook kunnen wij voor je doen. Naast het plaatsen van woningaanbod advertenties is het natuurlijk ook mogelijk actie- of merkadvertenties te plaatsen.

Prijs: De kosten voor Facebookadvertenties zijn afhankelijk van de werkzaamheden die wij hiervoor moeten doen en worden dus in overleg vastgesteld.

Maatwerk

Naast de hierboven omschreven diensten is het ook mogelijk om maatwerk af te nemen. Wij leveren maatwerk voor gunstige uurtarieven. Voorbeelden van maatwerk zijn:

 • Het opmaken van formulieren voor klantcommunicatie.
 • Het opmaken van flyers (eventueel inclusief verspreiding)
 • Het opmaken van advertenties.
 • Het verzorgen van relatiegeschenken.
 • Het opmaken (en eventueel laten drukken) van spandoeken, banners en dergelijke.

Wij denken altijd proactief mee over de invulling van het communicatiemiddel. De kosten voor maatwerk zijn afhankelijk van de werkzaamheden en worden in overleg vastgesteld.

Inkoopvoordeel

Wij realiseren inkoopvoordeel doordat wij groot inkopen. Hier profiteren onze deelnemers van! Niet alleen bij het bestellen van relatiegeschenken maar ook op een aantal veelgebruikte makelaarstools krijgen onze deelnemers korting, namelijk:

Ook het uitbrengen van een branding magazine (in samenwerking met Gericht Media) kan via ons met een zeer aantrekkelijke korting.

Besparing tot wel 20%

Wat past bij jou?

Wij denken graag met je mee voor een optimaal resultaat

Ieder kwartaal komen we langs om te horen wat er bij jouw kantoor speelt. Zo kunnen we altijd snel inspelen op jouw behoeftes en proactief nieuwe ontwikkelingen in de markt bespreken. Tijdens de kwartaalbezoeken bespreken we ook de resultaten van onze campagnes. Het uitwisselen van kennis met andere deelnemers is een belangrijk onderdeel van de kennissessies. Zo bouw je met je deelname aan Woonaccent aan een waardevol netwerk.

Hoe zichtbaar ben jij online?

Download GRATIS deze whitepaper en pas direct een aantal tips toe:

  Wat vinden onze deelnemers?

  Reinier Dusoswa

  Review NKM Woonaccent

  “De wens voor een professionele website gericht op contactmomenten was voor mij de voornaamste reden om me aan te sluiten bij Woonaccent. Mijn site kan nu concurreren met die van grote kantoren in de regio. Ik vind het erg prettig dat Woonaccent mij ondersteunt bij mijn online activiteiten zoals Google Ads en Facebook. In de toekomst hoop ik nog meer te profiteren van het Woonaccent merk.”

  Reinier Dusoswa
  NKM Woonaccent Vleuten

  Mark Kerssies

  Review Woonaccent Westerbork

  “Sparren met makelaars die niet actief zijn in mijn marktgebied vind ik de grootste meerwaarde van onze deelname aan Woonaccent. Horen over de ervaringen van anderen zorgt ervoor dat ik het wiel niet opnieuw hoef uit te vinden. Ook word ik geïnspireerd om out-of-the-box te denken en onderscheidend te zijn. Daarnaast is het ook heel erg leuk om mijn eigen kennis  te delen, bijvoorbeeld over het openen van een nieuwe vestiging.”

  Mark Kerssies
  Woonaccent Westerbork

  Kris de Roos

  Review Alert Lieberwirth Makelaars

  “Bij Woonaccent zijn ze bekend met de dagelijkse gang van zaken op een makelaarskantoor. Daarom heb ik het aan hen toevertrouwd mijn website te professionaliseren en mij te ondersteunen bij de online marketing van mijn kantoor. Nu kan ik marketingacties voeren terwijl ik ondertussen mijn focus bij mijn klanten kan houden. Dat werkt voor mij het best.”

  Kris de Roos
  Alert Lieberwirth Makelaardij Malden

  Wij zijn klaar voor jou.

  Ben jij klaar voor een boost?

  Kun jij het aan om de beste positie in te nemen in jouw werkgebied?

  We komen graag naar je toe om te laten zien welke boost dit jouw kantoor kan geven. Bel voor meer informatie of een afspraak 0513 644 440 of mail naar info@woonaccent.nl