Video verslag; Woonaccent dag 2019

Geplaatst: 12 juni 2019 9:41 door
Woonaccentdag 2019

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Woonaccent dag. Onder leiding van Elisabeth Griffioen, De Videovakvrouw, hebben 25 deelnemers hun eerste stappen gezet op het pad van vloggen en filmen met je smartphone. Een heerlijk ongedwongen en boeiend verhaal met bruikbare tips en trucs. Frank Schoones van Makelaars van Morgen heeft ons meegenomen in de wereld van chatbots en de positieve impact die het gebruik hiervan kan hebben op het verkoopproces en de opvolging van leads. We sloten de dag af met de uitreiking van de Social Media en de Klanttevredenheid Award. Daarna hebben we met al onze makelaars geproost op inmiddels meer dan 50 aangesloten partners.

Kijk mee naar een impressie van deze dag:

Sfeerimpressie Woonaccent dag 2019

Onze deelnemende makelaars vinden het zeer prettig dat ze hier de mogelijkheid hebben ideeën en ervaringen uit te wisselen met collega’s. Wil je ook graag eens bij een kennissessie aanwezig zijn? Neem dan contact op met Johan Tadema via 06-19 19 39 08 of mail naar johan@woonaccent.nl.

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.