Marketing 2021 acties

Geplaatst: 17 december 2020 11:46 door
Marketing 2021

In de maand januari nemen we contact met je op om ervoor te zorgen dat jullie marketing voor 2021 staat als een huis. Hiertoe gaan we de volgende acties ondernemen:

ONLINEwaarde bepaling

Onze online marketeers maken een analyse van jullie website (aantal bezoekers, type bezoekers, gedrag op de site, click gedrag, etc.). Hierin worden ook de Google statistieken en de activiteiten op Social Media meegenomen, zodat we een volledig beeld krijgen van jouw online positie.

Individuele doelen

Graag worden we geïnformeerd over de doelen die je als kantoor hebt gesteld voor 2021 (aantal opname gesprekken, verkoopopdrachten, aankopen, etc.). Binnenkort ontvang je hiervoor een formulier ter invulling.

Beschikbare budgetten

Vanuit de gestelde doelen geven we je advies over de optimale inzet van thema-acties en de diverse (online) mediakanalen. Tegelijk met het genoemde formulier vragen we naar de beschikbare budgetten zodat we deze kunnen verwerken in de marketingkalender voor jouw kantoor.

Marketingkalender

Vanuit de verkregen input leveren wij een uitgewerkte marketingkalender aan. Op basis van deze kalender gaan we maandelijks rapporteren en waar nodig aanpassen en optimaliseren. Op deze manier zorgen we voor een consistente en structurele marketing inzet in 2021.

Ons nieuwe team gaat jou nog meer servicen en tracht jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Benieuwd naar specifieke leadcampagnes? Klik vooral op de link!

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.