Marketing 2021

Geplaatst: 3 december 2020 2:22 door

NVM krapte-indicator historisch laag

De woningmarkt is nog steeds goed. De vraag is groot, woningen worden snel verkocht en de prijzen stijgen nog steeds. De keerzijde is het dalende aanbod. De krapte-indicator van de NVM is historisch laag, namelijk 2. Terwijl deze indicator in een evenwichtige markt tussen 7 en 11 ligt.

Marketingmix om de strijd mee aan te gaan

Dit betekent een strijd om het aanbod. Helaas kunnen ook wij geen wonderen verrichten, maar we kunnen jou wel bijstaan in een goede marktbewerking. Vandaar dat wij op dit moment werken aan een marketingkalender voor 2021 die een optimale mix van componenten bevat. Deze kalender willen we binnenkort al met jou delen en per kantoor gaan invullen, zodat jij je concurrentie voor kunt blijven in de strijd om het aanbod.

Nieuwe acties – bewezen resultaat

Onderdeel van de kalender is een nieuwe centrale marketingactie, vergelijkbaar met bestaande acties zoals Proef Verlopen, Loopt Harder, Verthuisbundel en dergelijke. De nieuwe actie wordt nu uitgewerkt en getest. We zijn enthousiast over de eerste resultaten, binnenkort volgt hierover meer informatie!

Ons nieuwe team gaat jou nog meer servicen en tracht jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Zo zullen we intensiever gaan sparren met de makelaar om jouw unieke propositie in kaart te brengen en jouw doelen te verwezenlijken.

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.