Twee nieuwe deelnemende kantoren in augustus

Geplaatst: 26 augustus 2019 8:56 door
nieuwe kantoren

In augustus mochten wij weer twee nieuwe deelnemers verwelkomen. Hun nieuwe websites staan inmiddels live en de Ad-Words campagnes ook.

Huizing Totaal Advies

Huizing Totaal Advies, gevestigd in Eelde-Paterswolde biedt een brede dienstverlening. Klanten kunnen bij het laagdrempelige kantoor terecht voor de aan- en verkoop van hun huis, maar ook voor hypotheekadvies en verzekeringen. De verschillende specialisten stemmen hun dienstverlening op elkaar af zodat de klant volledig ontzorgd wordt. Zo wordt het (ver)kopen van een woning, en alles wat daar bij komt kijken, een stuk minder stressvol. 

Adriaanssen Makelaardij

Adriaanssen Makelaardij, gevestigd in Wormerveer, is actief in de Zaanstreek. In deze krappe woningmarkt staat Nicole Adriaanssen voor snel handelen in combinatie met een grote dosis betrokkenheid. Naast verkoop en taxaties houdt Adriaanssen Makelaardij zich regelmatig bezig met aankooptrajecten. Vanaf het moment dat de klant de keuze heeft gemaakt om ‘de volgende stap te zetten’ kunnen ze bij dit kantoor terecht.

Adriaanssen Makelaardij en Huizing Totaal Advies, wij heten jullie van harte welkom en kijken uit naar de verdere samenwerking!

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.