Schrijf je in voor de online demo van taXapi

Geplaatst: 16 april 2020 8:05 door

Onze kennissessies konden de afgelopen maand helaas niet door gaan. Daarom hebben we Patrick Fleur van taXapi gevraagd of we de demo van hun taxatie app ook online kunnen verzorgen. En dat kan! De eerste editie op 20 april is al vol, daarom bieden we op donderdag 23 april (om 15.00 uur)een tweede live demo aan.

Waarom taXapi?

Tijdens onze kennissessies in november van afgelopen jaar vertelde makelaar Frans Vogel (Amstel Makelaars) enthousiast over de tool taXapi. Hij gaf aan dat taxeren met deze app veel tijdwinst opleverde omdat een aantal tijdrovende processen overgenomen worden door de app.  Reden voor ons om hier eens in te duiken.

We hebben een aantal kantoren gevraagd naar hun ervaringen met taxatietools en we kregen terug dat de veelgebruikte tools nogal te wensen over laten wat de gebruiksvriendelijkheid betreft. Patrick Fleur, één van de oprichters van taXapi, vertelde ons dat dit de voor hun aanleiding is geweest om een app te bouwen. Het feit dat de oprichters bestaan uit een groep taxateurs en IT specialisten met als doel efficiënter en prettiger te kunnen taxeren was voor ons de aanleiding taXapi uit te nodigen voor een kennissessie. We zetten hieronder alvast een paar van de, volgens ons, belangrijkste voordelen voor jullie op een rij.

Benodigde bijlagen worden automatisch toegevoegd

Het opzoeken en toevoegen van de benodigde bijlages is één van de minder leuke onderdelen van taxeren. TaXapi  voegt automatisch de kadastrale kaart en het uittreksel, acte van levering, bodemloket, funderingsviewer en bestemmingsplankaart toe waardoor veel tijd bespaart wordt.

Referenties

Na het invullen van de marktwaarde wordt er een lijst met 30 referentiepanden samengesteld. Hier kun je gemakkelijk een keuze uit maken en deze toevoegen aan je rapport. De kenmerken van het object zijn al ingevuld. Daarnaast is het nog steeds mogelijk handmatig een referentie toevoegen.

Administratieve afhandeling

Wanneer je taXapi meteen na de opdrachtverlening inzet, wordt het ook een volgsysteem voor de klant. Deze krijgt een bevestiging wanneer de opname ingepland is en kan via het systeem volgen wanneer het rapport opgeleverd wordt. Een ander voordeel is de optie om het rapport vrij te geven nadat de klant (via Ideal) heeft betaald. Op die manier hoef je afhandeling van betalingen niet in de gaten te houden.

Online demo volgen?

Taxeren met de app vergt een nieuwe werkwijze, daarom is het handig een demo te volgen. Na deze demo kun je direct zelf aan de slag met de app. Voor de bij Woonaccent aangesloten kantoren heeft taXapi een mooi aanbod, deelnemers aan de demo ontvangen namelijk 5 actiecodes waarmee ze taXapi 5x kunnen uitproberen (ter waarde van € 137,50).

Er zijn 10 plekken beschikbaar voor deze online demo, dus ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ is van toepassing. De eerste demo zat binnen een dag vol.

Wanneer: Donderdag 23 april om 15.00 uur. De demo duurt ongeveer een uur (incl. vragen).
Hoe: Online, via Zoom.
Opgeven: Kan door middel van een mailtje naar Karlien@woonaccent.nl. Doe dit zo snel mogelijk, a.u.b. Ik zet jullie mailtje door naar taXapi, zij mailen jullie dan een link en een wachtwoord voor toegang tot de demo.  

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.