Een merk dat staat als een huis

Al sinds 1992 zijn we specialist in de marketingondersteuning voor makelaars. Daarom weten we wat wel en niet werkt. En hoe we jouw potentiële klant over de (online) streep moeten trekken. Doe je mee?

Daarom kies je voor Woonaccent

Experts met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij

Het makelaarsvak is een echte people’s business. Je kent de uitdrukking vast wel, het gaat om de vent en niet om de tent. Daarom werken wij samen aan jouw merk. We zorgen ervoor dat je kantoor onderscheidend is en dat potentiële klanten een gevoel bij jouw kantoor krijgen. Zo maken we de stap om contact met jouw kantoor op te nemen steeds kleiner.

Bij Woonaccent Nederland combineren wij onze ervaring binnen het makelaarsvak met kennis van (online) marketing. Met ons doe je zaken op een persoonlijke manier. Binnen ons kleine team zijn de lijnen kort, weten wij welke vraagstukken er bij jou leven én wat de behoeften van jouw kantoor zijn. Naast het implementeren van online tools, nieuwe verkoopstrategieën en alle bijbehorende middelen zijn wij ook jouw persoonlijke adviseurs op het gebied van marketing en communicatie. Ons doel? Jouw business een boost geven!

Nieuwsgierig naar ons team? Dit zijn de mensen achter Woonaccent Nederland

Ik ben Johan Tadema, al bijna 20 jaar help ik makelaars met hun sales en marketingactiviteiten. Ik sta bekend als iemand die zich goed kan inleven in de problematiek van de makelaar en dit kan vertalen in concrete oplossingen. Ik vind het belangrijk dat de makelaar het gevoel krijgt dat we samen werken aan een gezamenlijk doel.

 

Wordt blij van:

Feedback van makelaars; horen dat onze gezamenlijke inspanningen hebben geleid tot nieuwe opdrachten. En dat de makelaar echt merkt dat zijn organisatie een professionele boost heeft gekregen.

Vaardigheden:

On- en offline marketing / Brandmanagement / Relatiebeheer

Wil je ook eens sparren met mij over het vermarkten van jouw makelaarskantoor? Bel me gerust op 0619 193 908.

Bij de ene werkgever bestond mijn marketingfunctie vooral uit operationele taken en korte termijn, bij de andere vooral uit tactische en strategische taken en lange termijn. En wat vind ik het leukst om te doen? Juist die combinatie! En die vind ik bij Woonaccent. Omdat ik tegenwoordig ook wat vaker “buiten mag spelen” en eens per kwartaal heel veel energie haal uit het bezoeken van en sparren met makelaars, rij ik elke dag met plezier van Haren naar Heerenveen

Wordt blij van:

(Online) marketingprojecten, die van begin tot eind bedacht, gerealiseerd en geëvalueerd mogen worden , maar vooral van tevreden makelaars.

Vaardigheden:

On- en offline marketing / Contentmarketing / SEA en SEO / Relatiebeheer

Na jaren als communicatieadviseur werkzaam te zijn geweest in het toerisme ben ik voor een detacheringsbureau gaan werken. Hier kon ik me verder verdiepen in de verschillende takken van online marketing en heb ik aan leuke projecten mogen werken voor diverse opdrachtgevers.

Ondanks de afwisselende opdrachten kwam ik tot de conclusie dat ik toch liever voor langere tijd voor één bedrijf werk.  Bij een klein bedrijf als Woonaccent waar de lijnen kort zijn en we als team samen de schouders eronder zetten voel ik me helemaal op mijn plek.

Wordt blij van:

Online marketing projecten waarbij ik van strategie tot uitvoering betrokken ben.

Vaardigheden: 

Contentmarketing / Social advertising / SEO / Projectmanagement

Creatief bezig zijn, dat is helemaal mijn ding. Ik ben een verhalenverteller, ik zie verhalen in alles en bedenk hoe ik deze het best kan uitwerken met multimediale middelen. Na mijn afstuderen ben ik voor korte tijd bij verschillende werkgevers aan het werk geweest tot ik bij Woonaccent aan de slag kon gaan. Het hechte team zorgt voor een ontspannen maar professionele sfeer. Hier kan ik mijn creativiteit optimaal benutten tijdens het maken van animaties, bedrijfsvideo’s en het ontwerpen van flyers en dergelijke.

Wordt blij van:

Het bouwen van verhalen door middel van design.

Vaardigheden:

Creatief DTP’er / Grafisch Designer / Videograaf

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Kun jij het aan om de beste positie in te nemen in jouw werkgebied?

We komen graag naar je toe om te laten zien welke boost dit jouw kantoor kan geven. Bel voor meer informatie of een afspraak 0513 644 440 of mail naar info@woonaccent.nl