Verbeteringen websites

Geplaatst: 4 december 2020 7:55 door

De afgelopen jaren hebben wij herhaaldelijk verzoeken tot aanpassingen en verbeteringen neergelegd bij Realworks ten aanzien van de kantoorsite, zoals het aanpassen van contactformulieren het doorvoeren van SEO verbeteringen.

SEO-analyse en conversie verhogend

Helaas heeft dit tot nu toe niets concreets opgeleverd. Dit is voor ons aanleiding geweest om een extern bureau in te schakelen voor een analyse van de Realworks website. Hieruit blijkt dat er binnen de bestaande website techniek/structuur verdere optimalisatie via een omweg deels wel mogelijk is. Waar dit mogelijk is, zijn wij de aanbevelingen inmiddels al aan het doorvoeren binnen jouw website.

Tegen het plafond

Daarnaast is gebleken dat de structuur van de Realworks website een grote beperking is voor het resultaat/rendement van jouw website qua SEO technieken en conversie. Voor jou als deelnemer betekent dit dat de optimaal wenselijke performance van de website niet haalbaar is.

Een nieuwe website met RealWorks koppeling

Na gesprekken met diverse leveranciers hebben we daarom besloten zelf een optimale website te ontwikkelen waarbij de focus ligt op conversie. Inclusief een eigen koppeling (API) met Realworks als CRM pakket. Dit platform is inmiddels volop in ontwikkeling en is veelbelovend. De 1e releases van de nieuwe websites worden in Q1 2021 opgeleverd. Hierover volgt later meer informatie.

Dit is niet de enige verandering, we hebben ook nieuwe mensen aangenomen en zijn bezig met een vernieuwde propositie om jou als makelaar nog beter te ondersteunen.

Terug naar overzicht

Wij zijn klaar voor jou.

Ben jij klaar voor een boost?

Wil jij de beste positie in jouw werkgebied innemen? Wij komen graag langs om te vertellen hoe we je kunnen ondersteunen. Samen zetten we jouw kantoor in de markt.